Krik Krik Krik (For those yang baca post ni please say hi to me so that i know your existance lol)


Hi. By the way tak ada apa pun nak tulis. Blog sekarang macam dah takde function. Tak macam dulu 4-5 tahun lepas we strangers know each other dalam blog saling tegur-menegur kat chatbox and comments. Like wey blog sekarang cuma untuk cerita-cerita kontroversi gosip-gosip artis benda viral and review product je. 

Mana pergi blogger dulu-dulu yang suka buat contest tag orang lain. Buat review blog. Mana pergi blogger yang dulu? Mana pergi blogger yang suka buat tutorial blog fancy-fancy? Buat tutorial cursor ada snow la pebenda semua. Weh! Aku rindu semua tu like hell! 

Walaupun aku dah bosan tengok template blog aku, tapi aku sayang. Sebab ni la kenangan blog aku masa zaman template ikut tutorial fancy dulu huhu 

2 comments:

ANIS NABILAH said...

hi !

Anonymous said...

hi. its so sudden and i dont know u. but yes i miss all of that a lot aaaaaaaa nak nangisssss rindu "blogwalking" and everything. blog takda function dah skrg :((((((