Saya da beli Owl Necklace tu , kecoh ! :D




Assalamualaikum ;)

Alhamdulillah , Lastly dapat jugak update blog , sori sebab jarang online sekarang. SPM tak sampai sebulan pun. cuakkk D: Hoho , sebab tu jarang je boleh online. Anyway , terima kasih kepada semua yang sudi follow blog fieza, tekejot nyah bila tengok 800 followers. Chott , belagak gila. Orang laen ramai lagi follower haha. Saya tau tu, just eksaited :D Oukay , baru baru nie, i beli Owl Necklace , haha dah lama gila adore dekat mende alah tu. Cari cari, susah nak jumpe :) Then , sekarang dah dapat <3 Klaaa , saya kena out dulu , please pray for me untuk SPM nanti oukay ;)

4 comments:

Nurhafizah Mohd Noor said...

lawaaa . kte nk bli , tp xjmpa2 lg . hihi

momoNERD said...

@Nurhafizah Mohd Noor Saya beli online ajeee :)

beruangkutub (: said...

wahh. unik. haha. nice taste ye. good luck spm kak! straight A kay.

momoNERD said...

@beruangkutub (: Amin , Thanks sayang :)