saya tak peymes , noktah !


assalamualaikum dan selamat petang :) petang ini kita digemparkan dengan seorang blogger iaitu momoNERD yang sangat rajin meng-update blog beliau . kahkahkah . selokk jea aku nie haa . nak kecoh kecoh satu dunia yang aku update blog lagy ? blog saya tak peymes pun kann ? macam blog hanna , blog lyssa , etc (malas nak taip da -,-) . dan yang paling penting , katy perry lah lagy peymes dari aku :D aku tak tahu nak buat apa nieh ! semua da balik hostel kan ? aku jea buad cuti tambahan kt umah nie .

apa nak jadi nie weh fieza , start ari selasa minggu lepas sampai laaa nie ta masuk masuk kelas . sampai exam pun 7 paper tinggal . mati gua ==' da la buku kt dalam beg tu da jadi macam jeruk . kalo jadi jeruk betul takpe jugak der , boleh makan kan , bagi perut kenyang . nie ta , malang betoi buku tu dapat tuan macam aku . wuuuu ~ ari selase minggu lepas , demam macam nak MATI ! sampai terpaksa mintak balik dengan warden , sobs sobs sobs :(

tragedi kat bilik sakit asrama :

warden : awak demam panas nie .
aku : sayaTAKlaratCIKGU.sayaNAKmintakBALIKbolehTAK?
warden : esok da start exam ? macam mana ?
aku : alaa,SAYAkaloSTUDYpunDAtakMASUK,betterSAYAbalikCIKGU (muka tak larat gila)
warden : (muka penuh kasihan xD) awak balik la dulu , nanti sampai rumah , awak pergi klinik dan minta mc yea ? minta ubat sekali .
aku : baik cikgu (yes , yes , yes ! :D)

sadis ~ balik rumah , buku haram jadah tak sentuh . tak larat nak bangun . study tak masuk masuk . zzzzzzzzz ~ esok hari guru , selamat hari guru , cikgu ! esok tengah hari baru saya balik asrama oukay cikgu (:

pee/ass : kau orang boring baca entry aku ? fine , boleh tekan close tab jea , kepada yang sudi baca , terima kasihh . i loikeee . heh xD

4 comments:

maya sarry said...

kesiannya demam :)

~Sarah Bieber~ said...

Hihi , entry best best . Sape cakap BORING tu , memang nak kena cepuk laa tu , haha

momoNERD said...

maya sarry : betul betul . heheh :D

momoNERD said...

sarah bieber : best ke ? part mane yang best tu ? ce cite xD