Banner dari saya


Assalamualaikum fellow ;) Ini cuma post pendek. I'm here to tell you about my new banner. Come here, jom kita exchange banner yemmeh. Banner tu tak cantik, sebab buat pun rushing je. Saya pakai doodle dari pakcik Chibird. Lagipun saya tak pandai nak edit-edit ni. Kalau ada yang nak tolong buat, lagi bagus muehehe. Memang noob, bila dah lama join blogger tapi baru nak letak banner. Sebelum ni bukan apa, malas nak buat. Hihihi so nanti kita tukar-tukar banner ok? Copy code banner saya paste dekat page awak then insert link saya pada banner tu. Tinggalkan link banner awak di ruangan komen ok bye! Lots of loveyyyy. 



http://1.bp.blogspot.com/-c61Ien7Ki3Y/UMwhZc0W6hI/AAAAAAAAAwg/z06dqA-HNg8/s1600/banner.gif

2 comments:

Nurhafizah Mohd Noor said...

Hi ,

Jom exchange . Sy dah letak banner awk :)

http://nurhafizahpija.blogspot.com/p/exchange-banner.html

Ieyra Ghani said...

lets exchange..done put yours ;)