template baru , tolong komen boleh ?

awak , sila buat tuto request dekat page blog ini, saya mintak maaf sebab kadang kadang tak sempat check shoutbox . lagipun , sayakan pelajar hostel , heh . jarang boleh onl . kalau mahu saya follow balek atau apa apa la , just post your link dekat page blog ini yeah , ThankYou <3

assalamualaikum , alhamdullilah , lastly , siap edit blog nie . tapi tak menjadi , haha . lantak pii la . malas nak pikir daaa :') hari nie duk sensorang kat rumah mak pegi melaka hantar angah orientasi . hoooyeah , tak sampai sebulan angah nak fly . ecehh , jadi anak perempuan tunggal kepada puan zainun dan encik abdul halim la nampaknya :) , bila sesorang kt rumah jadi rajen pulak lahh nak update blog ;D tahniah , anda kembali rajin . haha , boring boring , MAK !!! CEPAT LA BALIK . ye , hari ni kena berbuka sorang sorang lagi . tak syiokkk kan . jadi macam ibu tunggal , sehelai sepinggang duk kat umah nie #sorangsorang . hehe , anyway , tahniah angah . take good care of your self time kat sana nanti hookeng . nanti dah la tak dapat nak ikut pergi hantar , sebab trial punya pasal . huh --'

oukayy , raya nak dekat da kann ? korang da beli baju raya ke ? sudah sudah ? hehe , anyway , selamat berpuasa ;)
"It's Gonna Be Oukay" , yeah , because it's not happening to you :p

10 comments:

Encik Bedak Sejuk said...

waa...comey jep... XD

hazirah kasimon said...

tau xpe..comeinye die ^^

frido said...

lawa lawa :D

momoNERD said...

@Encik Bedak Sejuk terima kasih kasih kasih , haha ;D

momoNERD said...

@hazirah kasimon thankyou thankyou , tapi others punya lagi chantek , --'

momoNERD said...

@frido terima kasihh hookeng ;)

Puteri Iqa Izyan said...

iftar sorang2 sangat tak best =.='

fiq. said...

cantik dan manis ..auw2

momoNERD said...

@Puteri Iqa Izyan betul la tu :')

momoNERD said...

@fiq. terima kasih sayang :)