disini saya nak ucapkan SHR :3


assalamualaikum ;)

wahh , malam malam raya nie , semua nak update pasal Selamat Hari Raya kann :') anyway , saya punggg nak ucap selamat hari raya , maaf zahir dan batin . haha , tadi saya webcam-ing dengan kakak saya . kesian wooo , raya di perantauan , muahahaa , kucar kacir nak buat kueh raya buatan sediri , sampai kena webcam dengan mak kann . kelaka ! dum-dam-dum-dam bunyi merechon . kalau kat kampung aku di terengganu , konfem lagi meriah merechon ;D yeayyy , tak sabar nak balik . raya kedua lahh cepat cepat sikit #ayatgila .


makk , tak sabar nak pakai baju raya :') cepat la raya , raya , raya ! gila lagi . lagi , raya tahun nie banyak yang berubah :( ada la sikit sikit yang tak best . firstly , anak perempuan mak dah kurang sorang , and tak lama lagi , sorang lagi hilang 0_0 lepas tu , raya tahun nie pun takboleh nak sakan sakan , sebab trial hari isnin nie wehh ! siot je , kenapa la tak postpone lagi seminggu ke kann . lagi lagi , saya sedih sebab dah clash dengan my boyprenggg , haha . da takde jodoh kann , tiga tahun rasa macam sekejap je :') dah la , malas nak cakap pape dah kayy :) byeeeeeeeee .

" Berlalu la sudah ramadhan , sebulan berpuasa , Tiba syawal kita rayakan , dengan rasa gembira , Anak muda di rantauan , semuanya pulang ke desa , Ibu dan ayah keriangan , bersyukur tak terkira " Suasana Hari Raya dendangan MomoNERD ; pheeewit :p

2 comments:

Himmymaru said...

Selamat hari raya Momo :)
maaf zahir dan batin :)

momoNERD said...

@Himmymaru selamat hari raya kak him :')