tuka bloglist saya :)


hai korang , ini post last before balek hostel k :') thank you kepade sume yang da follow blog momoNERD nie , im really appreciate T,T oukay , lagi lagi aku terharu sangat sebab ade yang sudi letakkan momoNERD nie dekat dalam bloglist depa T,T wahh , terima kasih . sebagai contoh , yang bawah tuh . toceyyy toceyy :D

oukayy now , aku nak cakap yang aku pun nak buad bloglist baru :') ade yang nak join kee ? tak nakk ehh ? takpe ahh , T,T sobs sobs sobs . tau jea , blog nie memang tak peymes macam blog kak hanna , kak fatin liyana , syafiq elf blaa blaa blaa tu haaaa XD . blog saya tak macam mereka yea adik adik T,T tapi , kalau korang nak masuk bloglist aku , tak payah buad satu entry "SAYE NAK MASOK BLOGLIST MOMONERD" ! tak payah pun buad cenggitu . korang cuma bagi link blog korang kat komen entry nie k , tak nak pun takpee , sebab saya tak feymes , heheh ;D oukay , saya pergi dulu :') jage diri korang . sesape yang nak masuk bloglist momonerd , tinggal link k . dahh , tu jea . saya nak balek ostel dahh , bhaiiiiii . :)

6 comments:

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

senang jer nieh...
http://st0ryofmine.blogspot.com/

farah said...

www.storymorryfarrah.blogspot.com
nak join :D

momoNERD said...

@Shiety Myra Chubbyra ;P :) oukay , nnty i masukkan nama you k :')

momoNERD said...

@farah you pun x)

Abdullah said...

http://abdullahjohari.blogspot.com/

momoNERD said...

@Abdullah oukay , listed ! :)