first time , memang lah :D


16 JUN 2011

tau tak , 16 jun hari tu ade karnival anti dadah kt sekolah aku . so , agak boring lahh . jalan jalan kt kawasan sekolah , tapi tak banyak aktiviti --' after dengar ceramah dari pakcik polis yang syiokkk sendiri bagi ceramah tu , kitorang pegi jalan jalan . heheh , tiba tiba lalu dekat tempat orang derma darah .

kaykay : weh , kita derma darah nak tak ?
pah : tapi umur kita tak cukup lagi 19 --'
piekah : eh , bole lahh , tapi kena mintak sign cikgu dulu
kaykay : haa , layan la ~
put : aku pun nakk ,
era : tinggi and berat aku tak cukup :( tak bole lahh
fieza : aku takut lah weii ~
ramai lagi *tak ingat : alaa , lepak la . takde ape nye .

*after setengah jam , depa da siap derma darah . and , yang paling tak boleh terima , depa cakap tak sakit . aiyor ~

kaykay : pegi lahh fieza , pah . tak sakit la korang .
put : ha'ah , pegi lah try . lagi pun , nie tahun last , lepas nie habis sekolah belum tentu ade peluang lagi tau tau =='
fazira : korang jangan lah pandang jarum tu , hek3 ;D
pah : jom nak tak fieza ?
fieza : aku takut wehh :'(
pah : alaa , aku pun takut jugak , tapi kita pegi sama sama eyy :)
fieza : erk , oukayy :']

*sebenarnye , sumpah tak sakit langsung . hek3 . *ayat nak berlagak . tapi memang betul lahh , sebab dea da bius ;D


2 comments:

syeRAWRR said...

tak pernah lagy laa , best tak! hehe

momoNERD said...

@syeRAWRR tak sakit lgsung ;] try lah nnty . hek3.