Alhamdulillah , 10 paper selesai :)


Assalamualaikum , hai ape kabar ? Sekarang , jarang update blog. Muehehe. Biase lah. SPM haritu. Ecehh , poyo macam study sangat lettew x) Tengok tajuk entry lah kan. Hmmm , minggu nie ramai gilossss yang update pasal dah merdeka. Perhatian perhatian. Bukan negara Malaysia yang dah merdeka , tapi pasal es pi em yang dah tamat. Macam--macam tajuk hadoo. SPM tamat , dah merdeka , spm is over blaaa blaaa blaaa. Haha , act fieza last week lagi dah habis paper. Just sesaje hang kat hostel dulu tunggu sampai kawan-kawan fieza semua habis. Syiokkk ouhh. Asrama dah tak macam asrama. Henset berleluasa sana sini. Nak fly memalam pun boleh. Ala-ala , hotel gitu jadi. Hehe. Tapi fieza tak keluar malam ok. Yela , setakat nak pegi beli eskrem. Hehe , serius nanti mesti rindu balik nak buat macam selalu-selalu kat hostel. Haish. Rindu nak kena rotan , nyorok dalam loker sebab ponteng sekolah , etc -,-'



Jyeah , nanti rindu jugak nak dengar pengawas time periksa tu cakap ceggini " Masa menjawab tinggal lagi 10 minit " Hok alooo , time tu menggelabah lah semua. Buku-buku , semua dah packing. Ada yang nak gi hantar kat bilik SPBT , ada yang nak diwariskan kpd junior , ada yang nak dihantar recycle. " Mak , buku nie nak simpan untuk adik-adik ke mak ? " " Tak payah la" Haha , mak fieza dah tau yang adik-adik Fieza takkan guna buku-buku tu. Okay , semua humban dekat tempat recycle :)


Lepas kawan-kawan fieza habis paper account , kitorang jenjalan kat kuantan. Ok , boring. Sebab pergi 3orang je. Yang lain , semua dah balik rumah ==' Weh kawans , gonna miss you. Ya Allah , semoga bila Fieza dah adore dekat budak tu , Fieza dapat lupakan Sollehhin even Fieza rasa Fieza tak layak untuk budak itu muehehe. M.S.A , good luck okay untuk paper seterusnya ;)

2 comments:

Himmymaru said...

Congrates Momo da habes SPM! :)

momoNERD said...

@Himmymaru Muehehe , thanks kak him ;)