Ada orang cakap saya macam penguin :3


Hello kawan kawan. Assalamualaikum :)

Oukay , ramai yang tengah tengok ceghita Lagenda Budak Setan dekat astro ria tu haaa. Boring~ Hehe. Seriously , memang tak rasa langsung exam lagi seminggu. Hooooyeah ! Stu. Stup. Stupi. Stupid ! Pegi study boleh tak ? Muehehe. Malas dah T,T Ya Allah , berikanlah petunjuk dekat hamba-Mu ini. Hihi. Duk chat dengan kawan-kawan and ada abang besar tu. Dia cukup berlagak weh. Haha (Y) Suka berlagak dengan muscle dia. Konon muscle tu tumbuh dengan subur sekali :3 Dia suka panggil saya budak kecik , doraemon , blaaaa blaaa. Penguin pun dia panggil. Kalau saya jadi penguin betul-2 , saya dapat duduk dekat ais. Best sejuk gitu <3 Boleh jumpa dengan Oozy Boo dengan Pingu. Depa comel. Tak macam abang besar ah. Haha , tapi sungguh kejam sebab dia cakap saya tembam macam belon. Muehehe. Punya la kurus gua nie. Tunggu saja hari pembalasan mu wahai Roti Gardenia. Dia selalu bagi nasihat. Boleh la jadi pakar motivasi bangg. Haha , takyah jadi engineer (Y) Ada bagus jugak la dia nie. Time fieza down , dia bagi semangat. "Bangg , saya request abang jadi papa tiri saya kat pacebook awat tak approve ?" Bhahaha.

Nie mai dah Qayyum aka abang besar. Dia tengah sumbat cicak dalam mulut dia x)


2 comments:

Razil Tahir said...

hahahahah!!
sabar jer la... XD

Ini Kisah Tia said...

cicok? bio betik wey :)