salam perantauan ;D



salam satu malaysia dan selamat pagi semua ;)

pejam celik celik pejam , almost twoweeks kita berpuasa kann ;) tak lama dah nak raye wehh ! sumpah cakap , macam tak boleh nak raya je tahun nie . yela , 6hb sembilan , trial spm . gila vavi kann -..- oukay , dah tengok tajuk entry kann ? sebenarnya nak ucap SELAMAT HARI RAYA ! dekat along saya , daripada family di malaysia ini ;) tolong ye , beraya dekat sana dengan bahagia sekali , haha ;D

petang semalam , time pegi bazar , tibatiba along call and cakap dea ade hantar salam perantauan . haha , sentap doeh . dah petang , surat kaba pun dah habis , susah la . nasib memang baik la kann , sebab ada lagi satu je kosmo! haha cepatcepat beli , excited macam beruk dapat bunga nak tengok . haha , gamba tak jelas , sebab gambar ramai ramai , takpela . asalkan boleh tengok :'] apaapa pun , maaf zahir dan batin ok and jaga diri <3 pagi raya , kalau sempat kita webcam-ing hokengg ;) kbhaiii

2 comments:

farah said...

untungla awak sbb trial pas raya . sy trial 15/8 nie :(

momoNERD said...

@farah spm lagi susah dik , sobs sobs sobs :')