nak cakap nie ,


assalamualaikum and and selamat petang ;)

haii korang ? sedang buad ape ? mestila tengah baca entry aku nie enn . heheh . oukay , ape pendapat korang bila ade followers ramai , tapi depa tak bagi respon kat post korang , oukay , memang la . depa datang jugak blog korang and baca entry korang tu . tapi , buad dekk jea . seronok ke macam tuh ? mesti tak kann kann ? yang aku tak bole bla bila sampai kat blog kita , suka jea buad ayat cenggini :


  • jalan jalan cnie :)
  • blog awak comey ! suke suke .
  • eh , saya follow awak , follow saya balekk XD
yang number 3 tu lahh yang selalunye , ekeke . what deeeeee ! oukay , malas nak berkata kata lagi . depend pada korang lah kann . tapi , honestly , aku cakap tak best macam tu (-,-)' at least , korang bagi respon sedikit dekat entry dea , kan bagus macam tu . mestila penulis tu rasa orang appreciate dea . and , maybe jugak , that person pegy dekat blog u and respon kat entry entry you all ;)

follow you , follow me back please :)

yang aku nak highlight kt sini , macam yang kat atas tuh . follow you , follow me back . ape function korang buad cenggitu ? try la korang pikir enn . kalo followers ramai beribu-riban pun , you all dapat ape jea . kalo depa follow you ta ikhlas . huhh , better tunggu la depa follow sendiri . i don't mind kalo ade yang na suruh i follow balekk . ta rugi pun kann . i tau tu . and , i akan follow balek . tu jea la . erk , lagy satu , i tamo lah orang cakap belakang belakang kalo tak puas ati dengan ape yang i cakap nie , jujo dari ati i . ceeeewwwah ! ;D terpulang pada korang bole terima atau tak yeaa :)


"kat sini ada tiga benda korang bole jadi , taiko , balachi , jambu , pilih la . "

haaa , tau tak sape cakap cenggini ? tau kann , tau kann . hahah , oukay , korang nak jadi yang mana ? pilih pilih ! ;)

10 comments:

Nur Aliffa said...

Setuju sangat lahh ! Heheh :)

momoNERD said...

@Nur Aliffa thank you dear ;) but , u know what , ade yang tak bole terima kud . unfollow i :') terharu ~ heeee ;D

Nur Aliffa said...

Haha alaa biar je lah . Sabar ya sys :)

miszFAZIE said...

setuju lah sgt dgn entry ni :)

momoNERD said...

@Nur Aliffa oukay dear , kita memang kena sabar kann hadapi orang cenggini , heheh :D

momoNERD said...

@miszFAZIE tenkiu , tenkiu <3

ezzah said...

kalau nak follow kena la ikhlas . jangan buat sebab nak balasan . tak best la camtu kan .

momoNERD said...

@ezzah ha'ah . tapi , sometimes orang tak boleh nak terima kann teguran kita :')

fierul said...

kbykkan mema cmtuh . ske tgk org follow die . hehe . adat la an die nk famous . hehe .

momoNERD said...

@fierul??? XD