entry takde tajuk :)


hai korang , da lama kann tak update blog ? erk , aku mula addict dekat mr. tumblr :) oukay , tenkiu kepada semua followers aku yeah . jalan jalan dekat blog lama yang suda aku private-kan , jumpe gamba dekat atas nie . heeee :D rindu balekk . ingat lagi , time nie aku ngan dea bercadang nak pegy jalan jalan . hari last skula kann , malas nak pegy skula da . tapi , kalau nak duk kat asrama jea , memang takk lahh kan . mati kene kejo ngan warden . heheh XD oukay , tapi suka sangat time tu kann . solleh , that boy datang amik aku naek moto ikut pagar belakang asrama , goshh , seronok derr pegy jalan jalan , cuak jugak takut kantoi ngn cikgu kee kann ;) oukayy , fullstop . suda cakap pasal nie oukayy . cume kenangan jea tu .

kann aku cakap , aku mula addict dekat tumblr ? ha'ah wehh . memang gila la . seronok seronok . rugi la kalo sape yang tak dapat nak rase keenakan tumblr . ngeheheh . :D kalo korang ade tumblr , meh la follow tumblr aku eh . promote promote XD aku main follow me , follow you back laa :) nak tengok tumblr aku ? tonyoh link nie haaa : http://freeyourmindhere.tumblr.com/


cerita seterusnya pulak , aku mula aktif dekat twitter . seronok jugak lah layan natang tu XD honestly aku cakap , pestime pakai mende alah tu , tak reti nokkk ! susah bagai . sape sape sudi ajar , ajarkan la ehh :D oukay , aku kenal sorang akak nie dekat twitter . kesian dea doe , ade orang attack dea gitu . kenapa mesti macam tu weh ? kalau jeles pun , agak agak la . jangan la sampai menyuarakan rasa tak puas ati dengan jadi cik anon . nampak sangat pengecut kan kann ? ape salahnye kalau slow talk . cakap la tak puas ati ke . (-,-)' tekan link dekat bawah kalau nak tengok belog akak tu yea :) kbyeee .



2 comments:

Himmymaru said...

Auuww, terharu ada link blog akak kat ctuh. Thanks Momo... ^_^

momoNERD said...

@Himmymaru auww jugak ! heeee :D welcome akak . no biggie :)