cerita ADINDA kekanda XD


hye olssssss :D yulkss , pehalk gedik bebeno perempuan nieh ! heheh , biase jea la . lama ta menggedik XD oukay oukay , sekarang korang pun tau kann kecoh kt situ sini pasal ADINDA MILANO EVANS yang tengah hot tu pasal cerita dea suda bar*i . so , ape cer ? hurm , murahnye dea sampai pegy jaje cerita buruk dea ;D cakap pasal maruah , padahal dea sendiri bukak pekung di dada . heheh , ayat na best jea . kalo korang bukak blog dea , memang lahh . macam dea yang paling hot kat dunia . segale bende yang dea cerita , hebad lahh . KONON .

sakai der kau buad pengumuman camnie . hampeh jea , na kann populariti kud XD tapi memang la hot , follower blog dea dalam satu hari jea bole cecah 400 ++ . sekarang suda hampir 900 woo ! hebad lahh tu XP tatau la pesal orang na follow dea , *ayat jeles dari aku . teehehe . ape ape pun , tak perlu kud judge dea lebih lebih . aku tatau cerita sebenar , oukay bhaii . <3

promote promote , untuk up kann populariti beliau XP

blog adinda kekanda
fanpage adinda kekanda
personal fb adinda kekanda


8 comments:

Cik Ezy said...

pemesnye beliau..
haha

momoNERD said...

ha'ah , peymes gila XD

miszFAZIE said...

famous sebab benda tak elok tak besh jugak kan ? :)

momoNERD said...

missFAZIE : sepatutnye memang ta patut kann :)

widaouhwida said...

wahh , famous suda :D

momoNERD said...

wida : dah peymes sangat sangat dahh kalah you tau tau . heheh :D

Lissa. said...

blog dea dah tak bole bukak ke ?

momoNERD said...

@Lissa. ha'ah , tapi sekarang da bole . but , i think , tu bukan cik adinda tu daa x)